Salı, Nisan 30, 2024

Call Of Duty: Warzone İncelemesi: Oyun Fiyatı, Sistem Gereksinimleri, Oynanır mı?

Call of Duty: Warzone isimli oyun için yazdığımız bu inceleme yazısının en başında belirtmek gerekir ki bu yeni Call of Duty: Warzone oyunu, aslında Call of Duty: Modern Warfare isimli ünlü oyunun bir Battle Royale modu olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu mod tamamen ücretsiz bir şekilde ve de bağımsız olarak indirilebiliyor. Yani, eğer siz de bu oyunu oynamak istiyorsanız herhangi bir ana ürüne sahip olmanıza ihtiyaç yok.

Call of Duty: Warzone isimli oyunu fazlasıyla gerçekçi bir oyun. Silahı elinize aldığınız zaman sanki gerçek bir silahı almışsınız gibi hissedebiliyorsunuz ve ateş etmek de bu nedenle aynı şekilde oyuncuya keyif veriyor. Tabii oyun genelinde bunu keyifli hale getiren bir başka durum da mevcut; o da oyunun muazzam haritası. Bu video oyununda karşımıza çıkan Battle Royale haritası, aslında baktığımız zaman Call of Duty: Modern Warfare isimli oyunun Special Operations ve Ground War modlarında, haritaların birleştirilmiş bir şekli olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu haritada orijinal oyunda yer almamakta olan ve Call of Duty serisinden de rahatlıkla hatırlanabilecek pek çok mekan göze çarpıyor. Kısacası, harita gerçekten fazlasıyla büyük ve çok da çeşitli bir yapısı var.

CALL OF DUTY: WARZONE OYUN FİYATI

Call Of Duty: Warzone İncelemesi: Oyun Fiyatı, Sistem Gereksinimleri, Oynanır mı? – CALL OF DUTY WARZONE OYUN FİYATI 1
Call Of Duty: Warzone İncelemesi: Oyun Fiyatı, Sistem Gereksinimleri, Oynanır mı? 1

Bu oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da 10 Mart 2020 tarihi itibariyle ücretsiz bir şekilde çıkış yaptığını söyleyebiliriz. Eğer sizler de bu gerçekçi Battle Royale oyununu edinmek istiyorsanız yapacağınız tek şey, herhangi bir platform üzerinden bağımsız bir şekilde indirmek olacaktır. Fakat eğer Call of Duty: Modern Warfare oyununa da sahipseniz bu o oyunun içerisinde yer alan ana menüden de Battle Royale moduna ulaşabilirsiniz.

CALL OF DUTY: WARZONE OYNANIR MI?

Call of Duty: Warzone, fazlasıyla gerçekçi ve AAA seviyesinde bulunan bir oyun. Call of Duty: Modern Warfare oyunu için ne kadar başarılı dendiyse, aynı başarının Call of Duty: Warzone oyunu için de geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra, oyunun ücretsiz bir şekilde piyasaya sürülmesi de göz ardı edilmemesi gereken bir artı. Yani kısaca, Call Of Duty: Warzone kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir oyun.

CALL OF DUTY: WARZONE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • Bilgisayarın işletim sisteminin: Windows 7 64-Bit ya da Windows 10 64-Bit olması gerekiyor.
  • İşlemci: Intel Core i3 4340 ya da AMD FX 6300 şeklinde olmalı
  • RAM: 8 GB olmalı
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 2 GB / GTX 1650 4 GB ya da AMD Radeon HD 7950 şeklinde olmalı
  • Depolama: en az 175 GB olmalı

İlgili Makaleler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar