Çarşamba, Nisan 24, 2024

2020 Yılının En İyi Mobil Strateji Oyunları

  1. XCOM: XCOM, çevrimiçi en iyi strateji oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Burada, uzaylıların dünyayı işgal etmesini engelleyebilmek adına bir komutan olarak hareket etmektesiniz. Göreviniz, görev alanında yer alan ekibinizi kontrol etmek ve uzaylıları da yok etmek.
  2. The battle of Polytopia: Polytopia Savaşı, yine en iyiler arasında yer alan bir strateji oyunu. Burada bir imparatorluk inşa etmeniz ve kötü kabileler ile savaşmak adına savaşçılarınızı eğitmeniz gerekmekte. Kazandığınız sürece imparatorluğunuz da kronolojik olarak artamaya başlayacak.
  3. Civilization Revolution 2: Civilization Revolution 2, Android cihazlar içerisinde yer alan ve bunlar arasında en başarılı çevrimiçi strateji oyunlarından bir tanesi olan bir oyun. En güçlü imparatorluğu inşa etmek için mücadele eden efsanevi bir lider olarak bulunuyorsunuz bu oyunda. Başkentleri işgal etmek, altın toplamak ve şehirler kazanmak sizi rakiplerinizin bir adım ötesine götürüyor.2020 Yılının En İyi Mobil Strateji Oyunları – Clash of Clans
  4. Clash of Clans: Clash of Clans oyunu, en sağlam strateji oyunlarından bir tanesi. Bu oyunda bir köy şefisiniz ve diğer klanları yenmek, yenilmez bir ordu kurmak zorundasınız. Bir taraftan köyünüzü bir diğer taraftan da ordunuzu geliştirmek adına savaşlar kazanmak için servet toplamanız gerekiyor. Ayrıca başka klanlara da katılabilme şansınız var.
  5. Clash Royale: Clash Royale adlı oyunda, diğer çevrimiçi oyuncular ile savaşmanız gerekiyor. Gerçek zamanlı bir şekilde, çok oyunculu bir çevrimiçi strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Karşınızda yer alan rakibinizi alt ederek yeterli kartı toplayabilir ve savaş birimlerinin kilidini tek tek açabilirsiniz. Clash Royale, kullanımı oldukça kolay olan özelliklere de sahip bir oyun. Seviyenizi yükselttiğiniz zaman, birliklerinizi stratejik bir şekilde tasarlayabilirsiniz ve değiştirebilmeniz için de becerilerinizi geliştirme imkanı yakalayabilirsiniz.
  6. ROMA Total War: Oyuncuları MÖ 270’e götürmekte olan oyun ilk olarak bir Roma ailesinin kontrolünü ele geçirmeniz ile başlıyor. Oynamak için iki ayrı seçeneğiniz mevcut: gerçek zamanlı bir taktik savaş ve sıra tabanlı olan stratejik bir kampanya. Emrinizde bulunan birliklerinizi düşman kuvvetleri karşısında savaşmaları için kullanıyor ve haritada belirtilmekte olan hedefleri tamamlamak adına stratejinizi ve taktiklerinizi uygulama şansı yakalıyorsunuz.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar