Fortnite Oynama Rehberi

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite, hayatta kalma konseptine sahip olan diğer oyunlar arasından sıyrılmayı başarıyor. Oynanabilirlik, kontrol ve aynı zamanda oyuncuya sunanların genişliği sayesinde aynı tabanda yer alan oyunlar arasından yükseliş ivmesini kazanarak zirveye tırmanıyor. Hayatta kalmaya dayalı oyunlar içerisinde en çok fark yaratan tarzı arcade tadını iyi işliyor olması. Fortnite ile ilk kez tanışanlar veya yeni tanışacaklar için Fortnite oynama rehberinin iyi bilinmesi belirgin bir avantaj sağlıyor.

Fortnite Oynamada Püf Noktalar

İniş Noktaları: Fortnite için iniş noktaları bir hayli önemli. Paraşütle beraber gökyüzünden süzülerek varış noktasına ulaşmak, oyunu kazanabilmek için temel ilk adım haline geliyor. Uzun süre hayatta kalmak için yardımcı olacak iniş noktasını belirlemek, diğer oyunculara göre avantajı beraberinde getiriyor. Takım olarak oynamayanlar için özellikle iniş noktalarının doğru ayarlanması daha da önemli hale geliyor. Popüler iniş noktaları hiçbir zaman ilk tercih olmamalıdır. Kıyı yerleşim bölgeleri Fortnite başlangıcı için ekipman toplamada biçilmiş kaftandır.

Herkese Ateş Etmemek: Fortnite, 100 oyuncunun anlık olarak oyun içerisinde yer aldığı bir hayatta kalma oyunu olmasıyla birlikte, herkese ateş etmek savaş alanında hayatta kalmak için pek de iyi bir fikir olmuyor. Herkesin avcı olarak bulunduğu oyunda, av olmamak adına sakin olmak gerekiyor. Planlı hareket etmek hayatta kalabilmenin en önemli kurallarından biri haline geliyor.

Çevreyi Dolaşıp Yağmalamak: Çevreyi dolaşarak yağma yapmak daha fazla sayıda ekipmana sahip olabilmeyi beraberinde getirecektir. Daha fazla ekipman demek daha uzun süre hayatta kalmak anlamına gelir.

İyi bir Fortnite oyuncusu olmak ve oyundan keyif almak için temel olan bu kurallar doğrultusunda oyun tarzını şekillendirmek keyifli oynanış hissi de yaratıyor.

Ä°lgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeÄŸenenlerBeÄŸen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar