Cuma, Nisan 26, 2024

Battlefield 1 1.Dünya Savaşı’nı En İyi Yansıtan Oyunlardan!

Electronic Arts tarafından geliştirilip piyasaya sürülen Battlefield 1 oyunu birinci şahıs nişancı oyunlarının gözdesi olan Battlefield serisinin sadece bir oyunu olmakla kalmayıp oyuncular arasında ayrıcalıklı bir konuma yükselen bir oyun olmayı başardı. Diğer 1. Dünya Savaşı oyunları ile kıyaslandığında çok daha gerçekçi bir atmosfere sahip olan oyunun özellikle hikayesi ve grafikleri ile oyuncular büyük ilgi uyandırdığı görülüyor. 21 Ekim 2016 tarihi itibarıyla oyuncular tarafından oynanmaya başlanan Battlefield 1 kısa sürede büyük bir popülariteye ulaşmayı başarmıştı.

Battlefield 1 Oynanış Özellikleri Nasıl?

Başarısını sürekli hale getirmiş olan Battlefield 1’in hala hem çok oyunculu hem de tek oyunculu bölümlerinde büyük ilgi gördüğünü söylemek mümkün olmaktadır. Battlefield serisinin oyunlarına hakim olan kişiler için Battlefield 1 tamamen 1. Dünya Savaşı yıllarına ait makineli silahları ve yakın dövüş silahları ile tekniklerini içinde barındırmasıyla farklılaşıyor. Oyunda yer alan gemiler, tanklar, uçaklar ve bunların yanı sıra atlar oyunun atmosferi ile daha gerçekçi bir uyum yakalanmasına yardımcı oluyor. Tüm bu araçların sürülebilir ve binilebilir olması ise oyunun bu kadar ilgi görmesindeki en temel sebeplerden biri.

Battlefield 1 Zengin Dil Seçenekleri

Oynanış özelliklerine dolaylı yoldan etki eden en önemli özellik ise dil seçeneklerinin zengin olması. Hemen hemen 1. Dünya Savaşı’na katılmış olan tüm uluslara ait dillere yer verilen oyun bu ülkelerin oyuncuları tarafından da büyük ilgi görüyor. Bu diller arasında Türkçe de yer alıyor.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar