Cuma, Nisan 26, 2024

2020 YILININ EN İYİ ETS 2 MODLARI

Söz konusu asla bitmemekte olan oyunlar olduğu zaman, modlama oyun severler için hemen hemen vazgeçilmez bir seçenek haline geliyor. Normal şartlar altında oyunda yer alan sınırlı sayılardaki seçenekler pek çok zaman insanın oyundan fazlasıyla kısa bir sürede sıkılmasına neden oluyor. Ancak aynı oyunu birbirinden farklı insanın yapmış olduğu on binler hatta bazen yüz binlerce yepyeni ve farklı modla oynadığınız zaman sanki çok farklı bir oyun içerisindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlıyor. Ancak bunun için elbette oynadığınız oyunun modlama için uygun olması da gerekiyor. Euro Truck, modlama için en elverişli oyunlardan bir tanesi örneğin.

Oyun için hemen hemen her gün binlerce yeni mod karşımıza çıkıyor ve aramakta olduğumuz bütün özelleştirme seçeneklerini de yine bu modlar ile oyuna ekleyebilme şansını yakalayabiliyoruz.

YKS TEAM EU TURKEY MAP

Listemizin en başında Yks Team’ın yapmış olduğu Türkiye haritası modu yer alıyor. Bu mod normal şartlar altında oyunda yer almayan Türkiye illerini de oyuna eklemenizi sağlıyor.

KIŞ MODU

Sırada hardcore sevenler için fazlasıyla sağlam bir mod yer alıyor. Bu mod normalde oyunda yer almayan zorlu kış şartlarını da oyuna dahil etmenizi sağlıyor. Eğer Euro Truck Similator 2 oyununu zorlu koşullar altında oynarak keyfine varmak istiyorsanız, bu mod en iyi tercihlerden bir tanesi olarak karşınıza çıkacaktır.

JAZZYCAT- AL TRAFFIC PACK

Jazzycat – AI Traffic Pack modu, oyun içerisinde bulunan fazlasıyla kısıtlı sayıdaki araba sayısına 350 çeşit araba daha eklemenizi sağlıyor. Üstüne üstlük bunlar gerçek hayatta da görmüş olduğumuz gerçek araba markaları ve modelleri.

NAVİGASYON MODU

Oyundaki en iyi navigasyon modları içerisinde yerini alan Google haritalar navigasyonu listemiz içerisinde yer alan bir başka ets 2 modu.

AKSESUAR MODU

Euro Truck Similator 2 için en başarılı ve sevilen aksesuar modları listemizde yerini almış olan mod SiSL’s aksesuar paketi modu. Bu mod ile oyuna pek çok yeni ve farklı aksesuar eklemeyi başarabilirsiniz. Bununla birlikte de oyundaki aracınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda özelleştirme imkanı yakalıyorsunuz.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar