Spellbreak ile Savaş Büyücüsü Olmaya Ne Dersiniz?

Spellbreak, Kovid-19 sebebiyle karantinada olduğumuz şu günlerde oyun dünyasının size sunmuş olduğu nimetlerden faydalanmaya ne dersiniz? Gerçekten de heyecan, aksiyon ve zeka dolu bir oyun ile boş zamanlarınızı en iyi şekilde geçirmiş olursunuz. Bu noktada, iyi bir oyun arayışında iseniz size kesinlikle Spellbreak’i tavsiye ediyoruz. Gelin hep birlikte bu oyunu değerlendirelim!

Spellbreak Nedir? Nasıl Oynanır?

Battle Royale oyunlarının hayran kitlesinin ne kadar fazla olduğunun farkındayız. Ancak, bu oyunların yaygınlaşmasıyla beraber neredeyse hepsinin benzer özellikler taşıması söz konusu oluyor. Bu durum yüzünden Battle Royale oyunlarının artık farklı özellikler bulundurması gerekliliğine inanılıyor. Spellbreak ise bahsettiğimiz bu hususu başaran oyunlardan birisi! Büyü mekaniği ile Battle Royale oyun türüne yeni bir şeyler ekleyen Spellbreak; oldukça ilginç bir temaya ve evrene sahip! Ancak, yine de oyunun bir hikaye anlatma amacı gütmediğini söyleyebiliriz. Birçok Battle Royale oyununda mağazadan farklı temalarda içerik satın almak adına bahane olarak ortaya sürülen hikayelerin Spellbreak içerisinde pek bir yerinin olmadığını söylemeliyiz.

Spellbreak evreni hakkında bilgi almak en azından oyunun başlarında mümkün değil! Chapters isimli bir sekmede bu oyunun evreni ile ilgili keşfedilmeyi bekleyen detaylar bulunuyor. Oyun ile ilgili bilmeniz gereken detayların başında Highlands yani verimli yaylalar adı verilen evrende çatlama adındaki büyük bir patlamanın ardından söz konusu toprakların hem insanlar hem de hayvanlar için yaşanmaz hale geldiği bilgisi bulunuyor. Bu topraklardan ayrılarak başka bir bölgede hayatta kalmaya çalışan halka ise Avira Emberdane isimli bir Breaker liderlik ediyor.

Avira tarafından eğitilen ve antik eldivenlerle element büyüsü yapabilen öğrencilerinden birisi de oyundaki karakteriniz olacak! Avira; oyunu oynamaya karar verdiğiniz takdirde sizlere alıştırma kısmında temel kontrolleri öğretiyor. Ardından, bir oyuncu olarak Spellstorm’dan kaçarak sona kalan Breaker olmaya çalışıyorsunuz.

Neden Spellbreak Oynamalıyım?

İçinizde bir savaş büyücüsü varsa bu oyun tam size göre! Birden çok oyuncunun bulunduğu aksiyon ve büyü yapma oyununa kesinlikle bir şans vermelisiniz. Elementlerle büyü yapma konusunda yalnızca size özel yöntemlerle ustalaşabilirsiniz. Güçlü büyü kombinasyonları ile Hollow Lands’taki diğer oyunculara karşı üstünlük kurabilirsiniz.

Elemental büyünün ve akıcı bir oyunun bir arada bulunduğu bu oyunun dünyasına kesinlikle hayran kalacaksınız! Oyunda tam altı farklı büyü sınıfı bulunuyor. Buz, elektrik, ateş, zehirli gaz, taş ve rüzgar olmak üzere oyunun başlangıcında bu sınıflardan birisini seçiyorsunuz. Seçmiş olduğunuz sınıfa göre sabit bir element eldivenine sahip oluyorsunuz. Bir başka deyişle, henüz oyunun başında belirli güçlere ve ekipmanlara erişim sağlıyorsunuz.

Diğer Battle Royale oyunlarından farklı olarak ekipmanlarınızı değil karakterinizi güçlendirmeye çalıştığınız bu oyun; dev bir haritanın tam ortasında hayatta kalmak adına ne kadar başarılı olabileceğinizi ölçüyor. Son olarak, Spellbreak’i kesinlikle bir kere denemelisiniz!

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar