L.A. Noire PlayStation4 İncelemesi

Açık dünya oynanışı ve güçlü hikayesi ile dikkat çeken L. A. Noire oyunu artık PlayStation4 platformuna da geldi. Hikaye odaklı oynanışı sayesinde 1947 yılına oyuncuların gitmesini sağlayan oyunun atmosfer kurmada başarılı olduğunu da söylemek gerekiyor. Tüm bunları yaparken la noire ps4 platformunun da getirdiği avantajlarla daha iyi bir görüntü sunarken özellikle oyunun en temel özeliklerinden olan mimiklerde çok başarılı bir profil çiziyor.

L.A. Noire PlayStation4 İncelemesi
L.A. Noire PlayStation4 İncelemesi 1

Zengin Hikaye Seçenekleri

Oyunu en cazip kılan noktalardan biri ana hikayenin dışında açık dünya özelliğine sahip olan bir oyun olmanın getirdiği yan hikayeler ve ana hikayeden bağımsız hikayeler oluyor. Benzerine rastlanmayan diyalog ve karakter ifadeleri sayesinde PlayStation4’te oyuncuların suçları bulmaya çalışırken kimin haklı olup olmadığı yönünde analiz yapması çok daha mümkün olabiliyor. Yan hikayelerde sadece delil toplamanın dışında banka soygunu gibi aksiyonu yüksek olaylara da yer verilmesi oyunu tansiyon düşürmeden oynamayı sağlıyor.

L. A. Noire’in Benzersiz Oyun Dinamikleri

L. A. Noire oyununu ve kendine has dünyasını farklı kılan sorgulama biçimleri PlayStation 4 platformunda da kullanılmaya devam ediliyor. Olayları çözmek için yapılan sorgularda la noire ps4 karakterlerin sözlerinden ve yüz ifadelerinden çıkarımlar yapmak için en ideal görüntüleri ve sesleri verebiliyor. Bunun dışında yine aynı durumda oyun dinamiklerinin de doğruyu tespit etmede başarılı dönütler vermesinin oyundaki en başarılı noktalardan olduğunu söylemek gerekiyor.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar