League Of Legends’ın ‘Mobil Versiyonu’ Wild Rift

Bir MOBA oyunu olan League of Legends, yaklaşık bir ay önce mobile taşındı. League of Legends’ın mobil versiyonu Wild Rift oyunu, Android ve iOS için tasarlanmıştır. Bu anlamda günümüzde hatırı sayılır rakamlarda seveni bulunan ve 10 yıldan fazla bir süredir dünya çapında sevilen ve popülerleşen bir oyun olan League of Legends’in ismini daha da üstlere çıkarmıştır. League of Legends severlere bilgisayarda yaşatılan heyecanın hemen hemen aynı oranlarda mobil cihazlarda da yaşatılması için asıl oyunun temel dinamiklerini içinde barındırmaktadır.

Wild Rift Oyununda Türk Oyuncuları Sevindirecek Haber

League of Legends’ın mobil versiyonu Wild Rift, asıl oyundan tanınan 50 şampiyon karakter ile birlikte mobil cihazlarda yerini almaya hazırlanmıştır. Bu anlamda, Türk League of Legends’ın mobil versiyonu olan Wild Rift oyununu kullanmaya hazırlanan Türk kullanıcılar için de sevindirici haber verilmiştir. Oyunun içi dâhil bütün detaylar Türkçe olarak ayarlanmıştır. Bu anlamda, iki ay içerisinde gelecek bütün güncellemelerde de Türkçe dil yamalarının hazır durumda olduğu belirtilmiştir. Aynı zamanda, Wild Rift hakkında açıklama yapan Riot Games’ten öğrenilen bilgilere göre de oyunun geliştirme aşamasında 73 ayrı ses sanatçısı ile birlikte çalışıldığı yönünde bir açıklama yapılmıştır.

Wild Rift Oyununun İçeriğinde Neler Var?

League of Legends’ın mobil versiyonu Wild Rift, kullanıcılarına birçok şey sunmaktadır.

Wild Rift oyununun genel olarak sundukları aşağıda belirtilmiştir;

  • Oyunda günlük ödül sistemi bulunmaktadır.
  • Oyun tamamen Türkçe ara yüzlü ve dublaj seçeneği ile kullanıcının karşısına çıkmaktadır.
  • Mobil uyumlu olması için dokunmatik ekran için yeni nesil kontroller uyarlanmıştır.
  • Oyun içi unsurları; vadi amblemleri, ifadeler, pozlar, kostümler, süsler ve simgeler gibi unsurlardan oluşan ve 6 kategoriden oluşan türlü içerikler bulunmaktadır.
  • Mobil cihazlara uyumlu olması için oyun süresi bilgisayara nazaran kısaltılmıştır.
  • Özüne sadık kalınarak tasarlanan bir harita bulunmaktadır.
  • İlk olarak 50 şampiyonla başlanan oyuna daha sonradan yeni şampiyonlar da eklenecektir.
  • Ayrıca 10. Seviyeden sonra dereceli karşılaşmaların açılması da kullanıcılar için iyi vakit geçirmelerini sağlayacaktır.

Wild Rift oyunu tamamen sistem dostu olarak ve kullanıcıların mobil cihazlarına uyum sağlayacak derecede tasarlanmıştır.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar