3 out of 10: Season Two Ücretsiz Oldu

3 out of 10: Season Two kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor. Epic Games tarafından ücretsiz olarak dağıtılan bu oyunu 18 Nisan tarihine kadar hesabınıza ekleyebilirsiniz. Hesabınıza ekledikten sonra süresiz bir şekilde sizin oluyor. İstediğiniz zaten oyuna giriş yapıp oynayabilirsiniz.

Oyunun sistem gereksinimleri için:

“3 out of 10” hikâyesi, Dünyanın En Kötü Oyun Geliştiricilerinin tuhaflıkları ve talihsizlikleriyle birlikte devam ediyor. Sonunda “3 out of 10″den daha yüksek puan alacak bir oyun yapmak için çabalayan Shovelworks Studios’un önünde kafein destekli süper güçler, duyarlı yapay zekâlar ve rakip oyun stüdyoları gibi engeller bulunuyor. Acaba bu Sezon nihayet başarabilecekler mi?

3 out of 10: Season Two Nasıl Ücretsiz Alınır?

3 out of 10: Season Two oyununa ücretsiz sahip olmak oldukça basit. İlk olarak buraya tıklayarak Epic Games sitesine ulaşacaksınız. Sağ üstten siteye üyelik bilgileriniz ile giriş yapın. Ardından oyununun Epic Games sayfasına gidin. Linke aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sağ altta bulunan yükle butonuna basın. İlgili sayfaları onaylayın. Ardından oyun hesabınıza eklenecektir. Süresiz bir şekilde hesabınızda duracaktır.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar