Çarşamba, Nisan 24, 2024

The Witcher 3 Wild Hunt İnceleme

The Witcher 3 Wild Hunt

Romanları ve dizisiyle piyasada ciddi bir kitleye sahip olan The Witcher serisi aynı zamanda da oyunlarıyla da göz dolduruyor. Serinin yeni oyunu olan The Witcher 3 Wild Hunt içerisinde de yaratık avcısı olarak öne çıkan Geralt’ın yeni bir macerasını içeriyor. İkinci oyunla karşılaştırıldığında çok daha büyük bir haritayı sunan bu oyun, aynı zamanda da 80 saatlik senaryosuyla da ilgi gören yapımlar arasında adından söz ettiriyor. The Witcher 3 Wild Hunt oyunu içerisinde Geralt’ı daha iyi tanımak ve adeta onunla bağ kurmak söz konusu olabiliyor.

The Witcher 3 Wild Hunt Oyunu Hakkında

The Witcher 3 Wild Hunt oyununa ilk giriş yapıldığında sade bir menü kendini gösteriyor. Aynı zamanda da bu menüden geçmişe dair kayıtlı dosyaları tekrardan oynama şansı da ortaya çıkıyor. Oldukça uzun ve zorlu görevlerinin yanı sıra toplamda 200 saati aşan oynanış süresiyle de Geralt ile farklı bir maceraya atılma durumu kendini gösteriyor.

The Witcher 3 Wild Hunt içerisinde tamamen yaşayan gerçek bir dünya ilgi görüyor. Hava şartlarından tutun gece gündüz dengesi ve ekonomik faaliyetler de bu oyun için son derecede önemli bir yer tutabiliyor. Mevsimlere göre itemlerin fiyatlarının değişiklik göstermesi de bu oyunun en ideal detaylarından bir tanesi olarak kendini gösteriyor.

The Witcher 3 Wild Hunt içerisinde iksirler ve yağlar da oldukça önemli bir yerde bulunuyor. Aynı zamanda da oyun bosslarından biriyle karşılaşılmasından önce o canavar hakkında bilgi toplamaya dair imkanlar da oyunculara veriliyor. Bunun için yaratıklara dair tüm bilgileri içeren bir kitap da kendini gösteriyor. Yaratıkların zayıflıkları ve nelerin kullanılması gerektiğine dair tüm veriler de burada bulunuyor.

Oyun içerisinde eşya geliştirme seçeneği de her zaman devreye girebiliyor. Zırh, silah ve ekipman yapımında farklı kombinasyonlar ortaya çıkıyor. Simya ve craft düzenini en iyi şekilde kullanmak bu oyunu kısa bir süre içerisinde bitirmek adına önemli bir yer tutan konu olarak The Witcher 3 Wild Hunt içerisinde yer alıyor.  

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar