Cuma, Nisan 26, 2024

En İyi Oyuncu Laptopları 2020

En İyi Oyuncu Laptopları 2020 Listemizde 6 adet bilgisayar bulunuyor. MSI , Monster Abra ve daha fazlası..

  • MSI GS65 Stealth Oyun Bilgisayarı

Micro Star İnternational (MSI), Tayvan kökenli olan ve 1986 senesinden beri hizmet vermekte olan, özellikle de masa üstü bilgisayar anakartları ile kendisini tanınmış olan bir marka.MSI, Stealth modeli ile en iyi oyun bilgisayarı gereksinimlerinizi gerçekten gayet iyi bir şekilde karşılamayı başarıyor. MSI GS65 Stealth; 15.6 inçlik bir ekrana sahip ve 1920 x 1080 piksel ekran çözünürlüğü sayesinde oyunculara oldukça keyifli bir oyun sunuyor.

  • Monster Abra A5 V13.4 Oyun Bilgisayarı

Açamadığı herhangi bir oyun olması dahilinde iade garantisi vermekte olan bilgisayar Monster oyun bilgisayarları, pek çok oyun severin sahip olmayı isteyeceği özellikleri bünyesinde taşıyor. 8. nesil Intel Core i7 işlemcisi sayesinde bu Monster oyun bilgisayarı modeli çoklu uygulama kullanımı ve de optimal verimlilik açısından oldukça başarılı bir performans sağlıyor.

  • LENOVO Legion y520 Oyun Bilgisayarı

Legion y520, en iyi oyun bilgisayarları listesinde yer almayı başaran bir bilgisayar. Oyun bilgisayarları içerisinde adını geniş kitlelere duyurmuş bir durumda. Yeni nesil işlemcileri içermekte olan Y520 modeli, 7. Nesil Intel Core i7 CPU’yu desteklemekte. Özel bir şekilde ayrılmış olan medya altyapısı Y520’ye web performansı üzerinde %19’luk bir artış sağlamakta ve böylece de önceki işlemciler ile kıyaslandığı zaman üretkenlikte neredeyse %12lik bir artış ile oldukça yüksek bir oyun performansını oyun severlere sunuyor.

  • ASUS TUF FX504GD Oyun Bilgisayarı

Asus, TUF FX504GD modeli, standart bilgisayarların epey bir ötesine geçmeyi başaran, oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahip olan ve ön plana çıkmayı başaran bir bilgisayar modeli. Model, İntel core i5 8300H işlemcisine sahip.

  • Xiaomi Gaming computer

Teknoloji dünyasında göstermekte olduğu yükselişi oldukça hızlı ve durdurulamaz bir şekilde ilerleyen Xiaomi, en iyi oyun bilgisayarları listemizde yerini almayı başarıyor. Fazlasıyla hızlı ve bir o kadar da şık, yüksek performanslı ve kaliteli bir bilgisayar.

  •    MECHREVO S1 Silver Gaming Computer

14.0 inçlik (1080 x 1920) bir ekrana sahip olan bu bilgisayar modeli ince ve kibar görüntüsü ile ön plana çıkmayı başarıyor. Sadece 1.18 kg olan bu tasarım tam olarak yanında götürülebilecek bir eğlence. 1.8 GHz hızda bir CPUya sahip olan bu model 4.0 GHz’ye kadar da yükseltilebilmekte.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar