En İyi Oyuncu Mouseları 2020

  • REDRAGON M711 Cobra Mouse

Ayarlanabilir 5 adet farklı DPI seçeneği yer alıyor. Fazlasıyla şık bir tasarımı var ve rahat bir kavrama hissi veriyor. Oyun sırasında eli çok terleyen oyuncular için tırtıklı yan zemini ile kaymayı önleyen bir yapıya sahip. Bununla birlikte tıklama sesleri etraftakileri hiçbir şekilde rahatsız etmeyecek türden.

  • Logitech G203 Prodigy Kablolu Mouse

Muazzam bir hassasiyet, izleme hızı ve tutarlılık sağlamayı başaran; bununla birlikte 200 ila 8.000 DPI sunmakta olan bu mouse ile oyunlarda en başarılı performansı gösterme şansına sahipsiniz. Bütün dünya genelinde oyuncular tarafından tercih edilen ve e-spor profesyonellerinin gözdesi olarak karşımıza çıkan bu mouse; hem hafif, hem dayanıklı hem de konforlu.

  • SteelSeries Rival 110 Mouseu

SteelSeries Rival 110, sizlere profesyonel bir oyun deneyimini sunuyor. Rahatça oyun oynanabilmesini ve mouse’un çok daha uzun ömürlü olabilmesini sağlayan pek çok donanımı mevcut. SteelSeries, bu oyun keyfini engelleyecek olan herhangi bir eksikliğe hiçbir şekilde müsaade etmemiş. Dayanıklı, hafif ve oldukça hızlı bir ürün olarak oyun severlerin dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

  • Razer DeathAdder Elite Mouse

Fazlasıyla rahat bir yapıya ve ulaşması kolay yedi tuşa sahip olan bu Mouse, oldukça rahat bir sensörü ve birbirinden çeşitli aydınlatma seçeneklerini de içerisinde barındırıyor. Bulundurduğu iki adet yan düğmesinin yanı sıra, hassasiyeti ayarlayabilmek adına üst üste yedi tane programlanabilir düğmesi de mevcuttur.

  • Logitech G502 HERO Mouse

Ayarlanabilir özelliğini içeriğinde bulunduruyor olması, parmağı kavrama kısmı ve düğme çeşitliliğinin olması, Mouselar arasında onu inanılmaz bir alternatif haline getirmeyi başarıyor. Eğer ki ağır bir fare tercihinizse ya da hemen hemen iki kat daha fazla düğme arıyorsanız, Logitech G502 Hero‘yu bütün oyun severlere öneririz . 16.000 DPI’ya kadar olan bütün hareketleri izleyebilme potansiyeline sahip, hassas bir algılayıcısı var ve tıpkı Razer’s Synapse yazılımında karşılaşıldığı gibi, Windows ve Mac’te Logitech’i kullanırsanız pek çok işlemi gerçekleştirmek için bütün düğmeleri özelleştirebilme imkanına sahipsiniz.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar