PUBG Mobile En İyi Emulatörler

Gelir açısından rakip Fortnite’ı yakalamak için hala bir yolu olsa da, PUBG Mobile, mobil oyun tacı için gerçek bir rakip olarak kendini ortaya koyuyor.  PUBG (PlayerUnknown’s Battleground), her gün milyonlarca oyuncu tarafından oynanan popüler bir çevrimiçi oyundur . Oyun yıllar içinde modern bir mobil versiyon ile gelişti.Bu nedenle, mobil sürüm, PC sürümüne neredeyse benzer özellikler verdiği için birçok kişi tarafından yüksek oranda derecelendirilmiştir.

Kontroller küçük bir ekrana yerleştirildiğinden, oyuncunun pozisyonunu ayarlarken silahınızı ateşlemek gibi bazı istenmeyen eylemler meydana gelebilir. Başka bir dezavantaj oyun bir  telefon için çok fazla grafiklere sahip olduğundan dolayı çok fazla ram ve pil tüketir . Mobil oyunu Windows PC’niz gibi daha iyi bir cihazda simüle edebilmeniz kesinlikle daha iyi olurdu. Bu bir emülatör kullanıyorsanız mümkündür, PC için de birkaç emülatör uygulaması  vardır .

PUBG Mobile emulatörünü kullanmadan önce bir uyarıda bulunalım

Bununla birlikte, bu emülatörlerin çoğu sınırlamalarla birlikte gelir ve bazı oyunlarla ve uygulamalarla uyumlu olmayabilir. Bu emulatörü  yükledikten sonra bazı teknik sorunlarla karşılaşabileceğinizi aklınızdan çıkartmayınız. Çoğu durumda, emülatör başlatma sorunları, siyah ekran sorunları , oyun donmaları vb. hatalar Kendi sorumluluğunuzdadır . Ayrıca, Windows bilgisayarınızı güncellemeyi, GPU ve CPU hogging uygulamalarını devre dışı bırakmayı ve programı temizlemeyi ve bilgisayarınızı temiz tutmayı  unutmayın. Bu hızlı ipuçları, oyun hatalarıyla karşılaşma şansınızı azaltmanıza yardımcı olacaktır.

Sürekli güncellenen listemizden Windows 10 PC için en iyi Android emülatörlerini seçin!

1-Bluestacks (önerilir)

PUBG mobile için en iyi emülatör olan Bluestacks , milyonlarca kullanıcısı olan en popüler Android emülatörüdür . Bununla birlikte, kaliteli ve güvenilir hizmet vermesine rağmen, son sürümlerle ilgili birçok şikayet var. Emülatör, Android tabletin arayüzünü taklit eden kolay erişim için geliştirilmiştir. Bu arada, PUGB Mobile için bu emülatör hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerde geliyor. Ücretsiz sürümü reklamlarla basmış olsa da, premium sürümle reklamsız bir deneyim elde edersiniz. Bluestacks, PUBG Mobile oyununuzu sorunsuz bir şekilde çalıştırır. Farklı gamepad özelliklerinin entegrasyonunu sağladığından gamepad seçeneğini de kullanabilirsiniz. Ayrıca, uygulamaları ve oyunları indirebilir veya bağımsız APK dosyaları yükleyebilirsiniz. Emülatör, oyunlara ve uygulamalara en büyük uyumluluklardan birine sahiptir. Son olarak, Bluestacks Windows işletim sistemi ile uyumlu mükemmel bir emülatördür; bu nedenle, özellikle PUGB olmak üzere büyük miktarda oyun çalıştırmanız için bir avantaj sağlar.

2-NoxPlayer

 PUBG mobile için en iyi emülatör listelerinde boy göseren android amulatördür. Bu yazılım PC’nize Play Store dışında indirilen uygulamaları da yüklemenizi sağlar.PC gamepad’inizi kullanarak PUBG oyununun tadını çıkarabilirsiniz. Emülatör ayrıca Android işlevlerini gerçekleştirmek için tuşları veya düğmeleri eşleştirmenizi sağlar. Buna ek olarak, bu yazılım esas olarak oyun için geliştirilen Android’in stok sürümünü kullanır. Birçok insan oyun oynamak için emülatör kullandığından bu beklenmelidir .

Ayrıca çeşitli uygulamalar da yükleyebilirsiniz. Emülatör kullanımı ücretsizdir, bu da kullanıcılar için mükemmel bir avantaj sağlıyor.Ekran görüntüsü ve video kayıt seçenekleri gibi birçok ekstra özellik de vardır . Bu özellikler, pencerenin sağ ucundaki araç çubuğundan kullanılabilir durumdadır.

Bu nedenle, NoxPlayer6, hızlı oyun ve gamepad özellikleri alırken PUBG Mobile için kullanılması önerilen bir emülatördür.

3-Memu

PUBG mobile için en iyi emülatörlerden bir tanesi olan Memu Emulator , popüler olmayı başaran birkaç yeni emülatörden biridir. Emülatör, PC’de oynanışı kolaylaştıran geniş özellikleri ile popülerdir.Emülatör PC’niz için sanallaştırmayı etkinleştirebilir ve ayrıca entegre ve özel grafikler için mükemmel performans sağlar.

Buna ek olarak, Memu, PUBG Mobile oyun ihtiyaçlarınız için özelleştirilebilen çok sayıda klavye haritalama özelliğine sahiptir.Emülatör APK dosyalarının oyun mağazasından yüklenmesini veya APK uygulamasını veya oyunların emülatör penceresine kopyalanmasını sağlar. Ayrıca, Memu emülatöründe PUGB oyuncuları için iyi bir seçim haline getiren başka genişletilmiş özellikler de var.

4-Tencent gaming buddy

PUBG mobile için en iyi emülatör, Windows PC’lerde PUBG Mobile için en iyi emülatörlerden biridir. Bu emülatör, PUBG Mobile için özel olarak geliştirilmiştir.Tencent-PUGB oyun yayıncısına göre, emülatör, oyuncular tarafından mobil cihazlarda dokunmatik ekran kontrolleriyle ilgili şikayetlerin bir sonucu olarak geliştirildi. Bu arada, Tencent Buddy, oyunu geliştirmek için tamamen optimize edilmiş kontrollerle PUBG’yi bilgisayarınızda oynamanıza izin veriyor. Bu emülatörün ana avantajı, PUBG kontrollerinin tuş takımınıza ve farenize uygun şekilde eşleştirilmesidir.Sizin için en iyi olan çeşitli düzen arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, klavye kontrolünden fare kontrolüne kolayca geçiş yapabilirsiniz.Ek olarak, bu yazılım harika sistem kaynakları kullanır; ancak, mükemmel grafiklerle kaliteli oyun karesi elde edersiniz.Bu nedenle, düşük kaliteli bilgisayarlarda kullanırken grafik ayarlarınızı düşürmeniz gerekebilir . Tencent Gaming Buddy, mükemmel özelliklere sahip PUBG mobile’a özel önem verdiği için mükemmel bir emülatördür.

Birçok PC Android emülatörünün aksine , Tencent Gaming Buddy her şeyden önce PUBG Mobile’ı oynamak  için tasarlanmıştır ve aynı zamanda kurulumu çok kolaydır.

Tek yapmanız gereken resmi Tencent Gaming Buddy web sitesini ziyaret etmek ve uygulamayı indirmek. Tencent Gaming Buddy uygulamasını yükledikten sonra, PUBG Mobile’ı PC’nizde oynatmak için ihtiyacınız olan dosyaları otomatik olarak indirmeye başlayacaktır.Bu kadar. Hesap oluşturma yok, VPN yok , sadece indirin ve oynayın. Kolay ve pratik. Oyunlar sekmesine Otomatik Satranç veya AFK Arena gibi diğer oyunları yükleyebilirsiniz. Ancak arkadaşlar özelliğinden yararlanmak için bir hesap oluşturmanız gerekir. Tencent Gaming Buddy ile ilgili bir başka harika özellik ise, PUBG Mobile sürümünüzü güncel tutmanın kolay olmasıdır.

PUBG Oynarken Bazen Vpn Gerekebilir !

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un engellendiği bir ülkede yaşıyorsanız veya ziyaret edecekseniz, önce coğrafi kısıtlamaları atlayabilen bir VPN’e ihtiyacınız olacaktır . Örneğin Çin, Büyük Güvenlik Duvarı ile ünlüdür. Sadece en iyi VPN’ler bu tür sansürleri aşabilir. Bunu, gizli sunucular aracılığıyla algılamayı önleyerek veya anti-VPN yazılımı tarafından algılanan ve kara listeye alınan tüm sunucuları hemen değiştirebilecek kadar büyük bir ağa sahip olarak yapabilirler . PUBG’nin engellendiği bir ülkede yaşamayan oyuncular için coğrafi engellemeyi aşmak yine de faydalı olabilir. PUBG’nin yeni güncellemesi, genellikle yerel bölgenize göre bir sunucuya atandığınız anlamına gelir. Bir VPN konumunuzu maskeleyecektir , yani başka bir bölgede oynamak istiyorsanız PUBG’ye farklı bir konumdaki bir sunucu üzerinden bağlanabilirsiniz . Kendiniz ve bir oyun sunucusu arasındaki mesafeyi bu şekilde azaltmak da ping’i azaltır . Bu sizin için daha az gecikme ve daha yüksek hız anlamına gelir . Bu avantajların her ikisinden de en iyi şekilde yararlanmak için, erişmek istediğiniz ülkelerde dünya çapında bir sunucu ağına sahip bir VPN’e ihtiyacınız olacaktır.

Herhangi bir çevrimiçi oyunda olduğu gibi, PUBG de çok gerçek bir saldırı riski ile birlikte gelir . Herhangi bir oyun sunucusuna bağlanmak IP adresinizi algılanmaya karşı savunmasız bırakır. Bu da sizi DDoS veya DoS gibi siber saldırılara karşı savunmasız bırakır . PUBG’ye bağlanmak için bir VPN kullanmak , IP adresinizi gizleyerek bilgisayar korsanlarına karşı ekstra bir koruma katmanı sağlar . Bir oyun sunucusuna bağlandığınızda, kötü amaçlı olabilecek kullanıcılar sizin yerine VPN sunucusu IP adresini görür. Kişisel verilerinizi gizli tutmak için en yüksek şifreleme ve güvenlik düzeylerine sahip bir VPN seçin . Son olarak, konsolunuzda ve bilgisayarınızda PUBG Mobile’ı oynamak istiyorsanız, birden fazla cihazı tek bir lisans altında korumanıza izin veren bir VPN’e ihtiyacınız vardır . Birden fazla eşzamanlı bağlantı, bir takım oturumu için arkadaşlarınızın olmasını istiyorsanız gerçekten yararlı olabilir.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar