Overwatch Hangi Türde Bir Oyun?

Overwatch Hangi Türde Bir Oyun

Blizzard Entertainment tarafından yayınlanan Overwatch son zamanlarda adından en çok söz ettiren oyunların başında gelen oyunlardan biri olması ile ön plana çıkmayı başardı. Çok oyunculu özelliklerine sahip olan bu oyunun oyuncular arasında en sevilen türlerden olan birinci şahıs nişancı oyunu olması oyunun çıkış yapmasındaki en önemli detaylardan oldu. 2014’te duyurulduğunda merakla beklenen oyunlar sırasında hep ilk sırada yer alan ve 2016’daki çıkışından sonra büyük ilgi görmeye devam eden oyun beklentileri büyük ölçüde karşılamış görünüyor.

Overwatch Oynanış Özellikleri

Oynanış özellikleri bakımından değerlendirildiğinde Overwatch öncelikle oyuncuların farklı haritalarda yer alan çeşitli oyun modları ile oynayabildiği oyunlardan biridir. Her bir karakterin kendine has özelliklerinin bulunması oyun hikayesi içinde farklı rollere bürünmesi oyunu daha zengin bir yapıya sokuyor. Bunun dışında yine her bir karakter için özel olarak geliştirilmiş olan özellikler ve yetenekler üzerinde ciddi uğraşı gösterilmiş olan bir oyunla karşılaşıldığı hissini oyunculara veriyor.

Overwatch Karakterleri

Çok sayıda karakterin içerisinde bulunduğu Overwatch oyununda karakterleri sınıflandırmak gerekirse 4 ana sınıf altında bu karakterleri yerleştirmek mümkün olabilir. Saldırı, defans, destek ve tank sınıfları olarak ayrılabilecek olan karakterlerin her bir grubu kendine has özellikleri ile oyun içinde yer almaktadır. Örneğin, saldırı grubu hasar vermede iyiyken destek grubu karakter gruplarının özelliklerinin gelişmesine yardımcı olmaktadır.

Ä°lgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeÄŸenenlerBeÄŸen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar