Mafia Definitive Edition İnceleme

Mafia Definitive Edition

Dijital oyunlar, günümüzde oldukça popüler bir şekilde oynanmakta olan ve sürekli olarak gelişmekte olan geniş kapsamlı bir sektördür. Söz konusu bu sektör içerisinde de çeşitli bölümler bulunmaktadır. Mevzu bahis bu dijital oyun çeşitlerinden bir tanesi de mafya ve gangster oyunlarıdır. Söz konusu bu alan ülkemiz için de oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bilhassa 2000’li yılların başlarında çıkan mafya ve gangster dizileri furyası ile ülkedeki genç ve yetişkin kesimin oldukça yakından takip ettiği bu gibi dijital oyunların pek çok farklı örneği söz konusudur. Bahsi geçen bu dijital oyunlardan bir tanesi de Mafia oyunudur.

28 Ağustos 2002 tarihinde bilgisayar oyuncularının karşısına arzı endam eden Mafia oyunu, o zamanlar eleştirmenler tarafından da büyük bir beğeni ile karşılanmıştır. Özellikle oldukça sadık bir oyuncu kitlesini de peşine takan Mafia serisinin ilk oyunu olan Mafia, Mafia Definitive Edition ismiyle yeniden yapılmakta ve söz konusu bu haber de bilgisayar ve konsol oyuncularını da büyük ölçüde heyecanlandırmaktadır. Özellikle serinin hayranlarını çok yakından ilgilendiren bu haberle ülkemizde de bu oyunu çok severek oynamakta olan bir kitle, büyük bir merakla oyunu beklemeye koyuldu. 25 Eylül 2020 tarihinde çıkan oyun, aksiyon ve macera özelliklerini bünyesinde barındırması ile bilinmektedir. Çeşitli konsollar ve bilgisayar destekli olarak çıkan Mafia Definitive Edition, 2020 yılının en popüler oyunlarından bir tanesi olarak kendisini göstermektedir.

Lost Heaven Şehrinin Kirli Sokakları

Mafia Definitive Edition, 25 Eylül 2020 tarihinde aramıza katıldı ve Hangar 13 Games tarafından üretildi. İlk serinin de ana üretici firması olan 2K Games tarafından yayınlanan oyun, günümüzde Steam gibi çeşitli platformlar aracılığıyla satışa sunuldu. Kutulu içerik hizmetini de bünyesinde barındıran oyun, an itibariyle hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından büyük oranda bir beğeni ile karşılandı. Amerika’nın kurgu şehri olan Lost Heaven bölgesinde geçmekte olan hikayesi ile bizleri etkilemeyi başaran Mafia, dönemin özelliklerini büyük oranda yansıtması ile bilinmektedir.

2002 yapımı orijinal oyunun izinden giderek 1. Dünya Savaşı yıllarını çok iyi bir şekilde yansıtmakta olan oyun, dönemin kaotik havasını ve mafya ilişkilerini de günümüze birebir uyarlamış durumdadır. Üçleme olarak çıkan serinin ilk oyununun yeniden yapımı olarak karşımıza çıkan söz konusu bu oyun, dünyanın pek çok farklı bölgesindeki oyuncular tarafından da büyük bir beğeni ve merakla karşılandı. Streamer olarak da adlandırdığımız sanal ortam yayıncıları tarafından da çok büyük bir heyecan ile karşılanmakta olan bu oyun, oldukça önemli ve sürükleyici hikayesi ile dikkat çekiyor. Mafia Definitive Edition, hem üçüncü şahıs aksiyon ve macera ögelerini bünyesinde barındırıyor hem de bilgisayar ve çeşitli konsollarda da çalışması ile oldukça cazip bir hale geliyor. Söz konusu bu ürünü; orijinal kutulu versiyonu veya Steam gibi çeşitli online platformlar aracılığıyla dijital olarak elde edebilmeniz mümkündür.

Saf Aksiyonu Doruklara Kadar Hissedin

Mafia Definitive Edition oyunu, esasından saf bir aksiyon ve mafya oyunu olarak biz oyuncuların karşısına çıkmaktadır. Dijital oyun sektörü alanında en önemli firmalardan bir tanesi olan 2K Games tarafından piyasaya sürülmüş olan ilk orijinal üçlemenin ilk oyunun yeniden sürümü olan söz konusu bu oyun, 2020 yılının belki de en önemli oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Mafia Definitive Edition, ülkemizde de oldukça büyük bir merak ve heyecanla beklenmekte olan bir oyun olarak bilinmektedir. Dönemim kaotik mafya ilişkilerini çok iyi bir şekilde yansıtan ve oldukça başarılı aksiyon ögeleri ile karşımıza çıkan oyun, günümüzde oldukça geniş bir oyuncu kitlesini de bünyesinde barındırmaktadır.

Ülkemizin ünlü yayıncıları tarafından da henüz ilk çıktığı günden beri büyük bir heyecanla oynanan söz konusu oyun, aksiyon ve macera dalında en iyi oyunlardan birisi olmaya aday olarak öne çıkmaktadır. Bu bağlamda ilk çıkan 2002 sürümünün zamanında tüm dijital oyun ödüllerini silip süpürmesi ve eleştirmenler tarafından da oldukça büyük oranda pozitif geri dönütler alması oldukça önemli bir detaydır. Söz konusu yeni sürüm olarak karşımıza çıkan bu oyun da hem eleştirmenler tarafından çok büyük bir beğeni ile karşılanmış hem de oyuncuların büyük zevkle oynadığı bir oyun haline gelmiştir.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar