Valorant İnceleme – Oynanış Dinamikleri

Son 10 yılın en çok oynanan oyunu olarak öne çıkan League of Legends oyununun yapımcı firması olan Riot Games, birinci şahıs aksiyon ve savaş oyunlarında da oldukça ses getirecek bir projeye imza attı. Özellikle Valve firmasının oyunu Counter Strike Global Offensive ve Blizzard markasının FPS türü oyunu olan Overwatch hegemonyasında olan FPS sektörüne oldukça önemli bir şekilde atılım yapan Riot Games, oyuncuların karşısına Valorant markası ile çıkmaktadır.

Geniş çoklu oyuncu desteği ve başarılı oyun dinamikleri ile bizleri karşılayan marka, özellikle eleştirmenler ve çeşitli ünlü yayıncılar tarafından çok büyük bir beğeniyle karşılandı. Unreal Engine 4 grafik motoru ile 2 Haziran 2020 tarihi içerisinde piyasalara sunulmuş olan oyun, taktiksel birinci sınıf nişancı oyunu özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır. Oldukça zevkli ve geniş içeriğe sahip oyun dinamikleri ile öne çıkmayı başarmış olan oyun, günümüzde çeşitli popüler yayıncılar tarafından da oldukça popüler bir şekilde oynanmaktadır.

Zevkli ve Geniş İçerikli Oynanış Dinamikleri

Genel olarak baktığımızda Valorant oyunu, oyun sever kitle için oldukça geniş ve zengin bir içerik sunmaktadır. Oldukça renkli ve zevkli oynanış dinamiklerini bünyesinde barındıran oyun, sektör içerisinde oldukça hızlı oynanışı ile öne çıkmaktadır. Çok büyük bir oyuncu kitlesini de bünyesinde barındıran oyun, henüz şimdiden rakipleriyle oldukça amansız bir mücadeleye girmiş bulunuyor. Çeşitli harita seçenekleri ve 10 farklı karakter seçeneği ile öne çıkan Valorant oyunu, oldukça popüler birinci sınıf nişancı oyunları arasında kendisine yer bulmaktadır.

Söz konusu oyun ücretsiz olmakla beraber oyun içerisinde çeşitli hizmetler ücretli olarak sunulabilmektedir. Riot Games çatısı altında kendisine yer bulan oyun, League of Legends ve diğer Riot Games mobil oyunları ile aynı hesap üzerinden büyük bir kolaylıkla oynanabilmektedir. Bütün bunların yanı sıra oyunu oynamak isteyen kişilerin öncelikle bir Riot Games hesabı açması ve bunun ardından söz konusu oyunu kendi kişisel bilgisayarına indirerek oynamaya başlaması gerekmektedir.

Oldukça Eğlenceli Çoklu Oyuncu Desteği

Oldukça farklı haritaları ve arkadaşlarınızla beraber oynarken çok zevk alacağınız çoklu oyuncu desteğini de bünyesinde barındıran Valorant oyunu, sektöründe en önemli isimlerden bir tanesi olarak öne çıkmaktadır. Oyun içerisinde oldukça farklı karakterler oynanışa sunulmaktadır. Genel olarak; Sage, Raze, Phoenix, Sova, Cypher, Jett, Brimstone, Breach, Viper ve Oman olmak üzere 10 farklı sınıfı yönetebildiğimiz oyuna sürekli olarak çeşitli güncellemeler ve oynanış geliştirmeleri de gelmektedir. 2020 yılının en popüler FPS oyunları arasında kendisine yer bulan oyun, günümüzde halen yoğun bir şekilde oynamaktadır. Eğer siz de bu oyunu oynamak ve oldukça başarılı oynanış dinamiklerini deneyimlemek istiyorsanız; öncelikle bir Riot hesabı sahibi olmalı daha sonra Riot Games ara yüzü ile oyunu bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar