Desperados III – Vahşi Batının Derinliklerinde

Güncel olarak bilgisayar oyunları oynayan kitlenin özellikle genç ve yetişkin kısmı, küçük yaşlarda pek çok farklı oyunla tanışmıştır. Söz konusu bu oyunlardan bir tanesi de Commandos serisidir. Taktik ve strateji oyun tarzlarını harmanlayarak bizlere zamanında bambaşka bir heyecan sunmuş olan bu oyun serisi, günümüzde artık pek de revaçta olmayan bir türün öncüsü konumundadır. Fakat 2020 yılı içerisinde çıkan Desperados III oyunu, belki de bu türün en önemli parçaları arasında kendisine yer bulmaktadır. Genel olarak vahşi batı teması ve sıralı strateji aksiyon ögelerini bünyesinde barındıran oyun, sektörüne bambaşka bir hava katmış durumdadır.

Alanında oldukça başarılı firmalardan bir tanesi olan Mimimi Games tarafından piyasalara sürülmüş olan oyun, serinin üçüncü oyunu olarak dikkat çekmektedir. Diğer ilk oyuna kıyasla dinamik oynanış ögeleri ve oldukça yüksek kalite olarak öne çıkan grafik motoru ile tanınan oyun, ülkemizde nispeten daha az bir popülariteye sahiptir. Fakat dünyanın geri kalan bölgelerinde yüksek oranda oynanan oyun, serinin ve türünün en önemli temsilci oyunları arasında yerini almaktadır.

Yüksek Taktik Bilgisi ve Strateji Ögeleri

Söz konusu Desperados III oyunu, temel olarak yüksek bir taktik bilgisine ve genel strateji ögelerine dayanmaktadır. Oldukça özgün oynanış dinamikleri ve başarılı izometrik ögelere sahip bakış açısı ile öne çıkan Desperados III oyunu, çeşitli platformlar ve konsollar üzerinde de oynanabilmektedir. Steam üzerinden de sahip olunabilen oyun, oldukça başarılı oynanış dinamikleri ile dikkat çekiyor. Kendi alanına yeni bir soluk getirmiş olan söz konusu yapım, sektör içerisindeki neredeyse aksiyon taktik strateji oyunu alanındaki tek yapım olarak öne çıkıyor.

Vahşi batı temalı olarak öne çıkan oyun, oldukça farklı stratejilerle beraber oynanabilen çok uzun bir oyun süresini de biz oyunculara vaat ediyor. Alanında en önemli yapımlardan bir tanesi olan serinin üçüncü oyunu olan yapıma, Steam gibi çeşitli platformlar vasıtasıyla dijital olarak veya kutulu olarak orijinal alımla ulaşabilirsiniz.

Vahşi Batının Derinliklerinde Akıl Oyunları

Temel konsept olarak vahşi batıyı hedef alan Desperados III oyunu, oldukça sadık bir oyuncu kitlesini de bünyesinde barındırmaktadır. Kendi alanında en özgün ve en başarılı oyunlardan bir tanesi olan söz konusu yapım, günümüzde oldukça popüler bir şekilde oynanmaktadır. Serinin üçüncü oyunu olarak raflarda yerini alan oyun, sektöre yepyeni bir bakış açısı kazandırmıştır. Belli başlı çeşitli karakterler ve harita içerikleri ile donatılmış olan oyun, oyunculara oldukça farklı ve özgün bir bakış açısı ile oynayabilme imkanı sunmaktadır.

Çeşitli güncellemelerle sürekli olarak gelişmekte olan mevzu bahis yapım, günümüzde halen en popüler taktik tabanlı oyunlar arasında yer almaktadır. Söz konusu oyunu Steam gibi çeşitli dijital platformlardan indirebilir ve daha sonra kendi kişisel bilgisayarına kurarak yepyeni maceralara yelken açmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar