Modern Bir Katil Kim Oyunu: Among Us

Dünya üzerinde pek çok farklı platform oyunları yüksek bir popülariteye sahiptir ve oldukça geniş kitlelerce de sürekli olarak oynanmaktadır. Söz konusu bu platform oyunlarının en önemlilerinden bir tanesi de Among Us olarak bilinen yapımdır. Amerika menşeili InnerSloth Studios tarafından çıkarılan oyun, günümüzde en popüler oyunlar arasında kendisine yer bulmaktadır. Temel olarak bir uzay gemisi ekibi üyesini kontrol ettiğiniz oyunda; eğer tayfa üyesiyseniz katili bulmanız gerekmekte veya görevleri başarıyla tamamlayıp oyunu bitirmeniz önemlidir.

Eğer oyunun rastgele seçmiş olduğu sistem sonucu katil olduysanız; çeşitli sabotajlar yapabilir ve görevlerini tamamlayamadan tüm ekibi öldürebilirsiniz. Özellikle yüksek strateji ve çeşitli akıl oyunları ile dolu ola oyun, günümüzdeki en popüler platform oyunları arasında kendisine yer bulmaktadır. Genel olarak arkadaşlarla oynandığı zaman büyük bir zevk sunan yapım, günümüzdeki en popüler oyunlar arasından yer almaktadır.

Aramızdaki Katil ve Uzay Temalı Platform Oyunu

Genel konsept olarak aramızdaki katil temasını benimsemiş olan Among Us oyunu, son zamanların en popüler oyunlarından birisi olarak öne çıkmaktadır. InnerSloth Studios tarafından geliştirilen ve aslında 2018 tarihinde piyasalara çıkmış olan oyun, asıl patlamasını 2020 yılının eylül ve ekim ayları içerisinde gerçekleştirdi. Alanında en önemli yapımlardan bir tanesi olarak öne çıkan oyun, bu anlamda oyunculara oldukça farklı bir deneyim sunmaktadır. Kendi sektörü içerisinde tek ve belki de en önemli yapımlardan bir tanesi olan oyunu, günümüzde en popüler yayıncılar dahi büyük bir beğeni ile oynamaktadır.

Özellikle oyuncular ve eleştirmenler tarafından da oldukça pozitif geri dönütler alan oyun, alanında en önemli yapımlardan bir tanesi olarak öne çıkmaktadır. Genel anlamda Unity oyun motoru ile geliştirilmiş olan yapım, çok oyunculu yapısı ile oyunculara oldukça zevkli zamanlar vaat ediyor.

Arkadaşlar Arasında Çeşitli Planlar ve Entrikalar

Özellikle çeşitli platformlar aracılığıyla sesli konuşarak bu oyunu oynayan bireyler, Among Us yapımını çok daha zevkli bir şekilde ve uzun saatler boyunca oynayabilirler. Çeşitli planlar ve entrikaları da beraberinde getiren oyun, an itibariyle çoklu oyuncu modu ile arkadaşlarla beraber oynanabilecek en zevkli oyunlardan bir tanesi olarak bilinmektedir.

Temel olarak bir uzay görevi ekibindeki tek bir kişiyi yönettiğiniz Among Us oyunu içerisinde oyuncular rastgele olarak katil veya tayfa üyesi olmaktadır. Ekip üyesiyken katili bulmak veya görevleri bitirmek amaçlı olan oyun, katil olunca da tayfa üyelerini sessizce öldürmek ve görevleri sabote etmek temalı olarak öne çıkmaktadır. Steam üzerinden oldukça makul bir fiyata sahip olabileceğiniz oyun, akıllı cep telefonlarıyla da ücretsiz bir şekilde oynanabilir haldedir. Ayrıca bütün bunların yanı sıra söz konusu oyun içerisinde kozmetik amaçlı çeşitli ücretli ek içerikler de bulunmaktadır.

Ä°lgili Makaleler

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeÄŸenenlerBeÄŸen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar