Salı, Nisan 23, 2024

Muhteşem Bir Oyun Serisinin Son Parçası: Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed serisi, birçok oyun severin dijital oyunlarla tanışmış olduğu ilk yapım olarak öne çıkmaktadır. Özellikle serinin ilk oyunu ve daha sonra çıkan Ezio üçlemesi ile gönüllerde taht kuran yapım, serinin Assassin’s Creed Revelations yapımının da İstanbul’da geçmesi sebebiyle ülkemizde oldukça popüler bir seridir.

Son olarak Assassin’s Creed Origins ve Assassin’s Creed Odyssey yapımları ile karşımıza çıkan seri, özellikle genel oyuncu kitlesinden ve popüler oyun eleştirmenlerinden de oldukça önemli geri dönütler aldı. Son olarak da Assassin’s Creed Valhalla yapımı ile karşımıza çıkan seri, tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği bu oyunla karşımıza çıkmaktadır. Ubisoft markasının en önemli kozlarından bir tanesi olan serinin son oyunu, 10 Kasım 2020 tarihinde bizleri karşılamaya hazırlanıyor. An itibariyle ön siparişe açılmış olan oyun, yüksek kalite aksiyon ögeleri ve çok başarılı oynanış dinamikleri ile dikkat çekmektedir.

Son oyunlarında aksiyon türünden biraz daha rol yapma oyunu türüne doğru kayan seri, bu yapımıyla da aynı tarzda bir deneyim sunmaktadır.

Kuzeyin Efsanevi Viking Savaşçıları

Hikayenin konumu olarak Kuzey Avrupa bölgesinde geçen Assassin’s Creed Valhalla yapımı, oldukça başarılı bir oyun olarak bizleri karşılamaya hazırlanıyor. Kuzeyin efsane savaşçıları olan Vikinglerin kendi aralarındaki çeşitli savaşları konu alan yapım, oldukça başarılı grafik motoruyla da görenleri büyülemeye devam ediyor.

Kuzey Avrupa ülkelerinin soğuk tundralarında geçen ve gemileriyle her yere akın düzenleyen Viking savaşçılarının yaşamı temelinde ilerleyen yapım, oldukça başarılı bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. 10 Kasım 2020 tarihinde biz oyuncularla buluşacak olan yapım, Anvil Next 2.0 grafik motorunu kullanmaktadır. Ubisoft Montreal bünyesinde geliştirilmiş olan yapım, serinin on ikinci yapımı olarak öne çıkmaktadır. Ubisoft firmasının sanal mağazasında ön siparişi açılmış olan yapım, Ultimate Edition olarak 495 Türk Lirası bandında bir fiyat etiketine sahip olması ile dikkat çekmektedir.

Soğuk Tundralarda Amansız Bir Mücadele

Soğuk tundra bölgelerinde geçen amansız bir mücadeleyi konu alan Assassin’s Creed Valhalla oyunu, Vikingler arasında geçen sonsuz savaşları konu almaktadır. Ubisoft markasının en önemli serilerinden bir tanesi olan Assassin’s Creed oyununun son halkası olan Assassin’s Creed Valhalla, 10 Kasım 2020 tarihinde biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oldukça başarılı bir serinin son yapıtı olarak öne çıkan yapım, sektörüne yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanmaktadır. Genel olarak PC ve diğer pek çok farklı konsol için çıkmaya hazırlanan yapım, an itibariyle içerisinde bulunduğum yıl olan 2020’nin en önemli oyunları arasında en üst sıralarda kendisine yer bulmaktadır. Steam gibi çeşitli dijital oyun platformları aracılığıyla sahip olabileceğiniz söz konusu bu yapım; an itibariyle PC platformları, XBOX konsolları ve PlayStation için piyasalara çıkmaya hazırlanıyor.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar