Ghost of Tsushima – Samurayın Nefes Kesen Hikayesi

Sony firması, son zamanlarda oldukça yepyeni ve başarılı bir fikirle ortaya çıktı. Söz konusu bu fikrin meyvesini 17 Temmuz 2020 tarihinde piyasalara sunduğu Ghost of Tsushima oyunu ile alan firma, PlayStation 4 için oldukça başarılı bir yapımla öne çıktı.

Zaten kendi üretimi olan PlayStation 4 cihazı için oldukça başarılı bir oyun olan bu yapımı piyasalara süren Sony, çeşitli popüler yayıncılar ve genel oyun eleştirmenleri tarafından da oldukça büyük bir beğeni ve takdirle karşılandı. Özellikle Japon temalı oyunları seven ve samuray hikayelerinden hoşlanan oyuncular için oldukça büyük bir fırsat olarak öne çıkan yapım, 2020 yılının en başarılı yapımları arasında yer almaktadır. Alanında oldukça başarılı ürünler ortaya koyması ile bilinen Sony markasının firmanın doğmuş olduğu topraklar olan Japonya’yı köken aldığı bu yapım, an itibariyle oyun severlerin gönlünde taht kurmaya başardı.

Bir Samurayın Nefes Kesen Hikayesi

Temel olarak bir samurayın uzun süreli maceraları ve nefes kesen hikayesini konu almakta olan Ghost of Tsushima oyunu, oldukça başarılı bir yapım sürecini de bünyesinde barındırmaktadır. Oldukça büyük bir görsel şölen sunan grafik motoru ve hızlı ve oyuncu odaklı aksiyon temelli oynanışı ile özellikle aksiyon oyunu severlerin büyük bir ilgi ve alakayla karşıladığı yapım, an itibariyle sadece PlayStation 4 için kullanılabilmektedir.

Ghost of Tsushima marka adı ile dünyanın pek çok farklı noktalarında oldukça büyük bir kıyamet koparan yapım, daha şimdiden senenin en çok oynanan oyunları arasında yerini aldı. Özellikle Twitch ve YouTube gibi çeşitli video platformlarından oldukça yüksek izlenme oranları yakalamaya başaran yapım, oldukça başarılı oyun içi hikayesiyle de dikkatleri üzerine toplamaktadır. 50 ila 60 saat arası bir oynanış süresi ile bizleri karşılamakta olan yapım, çeşitli yan görevleri ve oldukça başarılı bir hikaye odaklı olan ana görevleri de bünyesinde toplamış bir şekilde biz oyun severlerin karşısına çıkmaktadır.

Görsel Bir Şölen Sunan Grafikler

Ghost of Tsushima yapımı, oldukça başarılı grafik motoruyla biz oyun severlere çok iyi bir görsel şölen sunmaktadır. Muazzam grafikleri ve başarılı oynanış mekanikleri ile öne çıkan yapım, üçüncü sınıf şahıs aksiyon oyunu severlerin bir numaralı tercihi konumunda yer almaktadır. PlayStation Store gibi çeşitli dijital oyun platformları vasıtasıyla kullanılabilecek olan oyun, Sony firması bünyesinde piyasalara sunulan ve 2020 yılının en başarılı yapımları arasında kendisine yer bulan bir yapıttır. Özellikle aksiyon oyunları piyasasında çok başarılı yapımları ile öne çıkmakta olan Sony markasının en önemli oyunları arasında yer alan yapım, Twitch ve YouTube gibi çeşitli video platformlarında da en çok izlenen oyunlar arasında kendisine yer bulmaktadır. Eğer siz de oldukça engin bir hikayeye sahip olan bu oyunu deneyimlemek isteyenlerdenseniz; PlayStation 4 Store bünyesinde bu oyunu satın alarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Ä°lgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeÄŸenenlerBeÄŸen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar