Açık Dünya Oyunların En Önemli Örneklerinden: Watch Dogs Legion

Açık dünya oyunları, genel oyuncu kitlesinin oldukça sevdiği bir sektör olmakla beraber dünya genelinde de oldukça popüler bir şekilde oynanmaktadır. Söz konusu bu türün son ve en önemli örneklerinden bir tanesi olan Watch Dogs Legion yapımı da serinin üçüncü oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Ubisoft markası bünyesinde piyasalara arzı endam edecek olan yapım, 29 Ekim 2020 tarihinde biz oyuncularla buluşacak.

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen ve serinin üçüncü oyunu niteliğinde olan yapım, oldukça farklı ve zengin içeriklere sahip olan oyun içi dinamikleri ile bizleri karşılamaktadır. Çok renkli ve geniş içerikli açık dünyası ile kendi alanında çığır açmayı başarmış olan yapımın, söz konusu bu alandaki en önemli rakiplerinden bir tanesi Grand Theft Auto serisidir. Bilhassa ülkemiz sınırları içerisinde de oldukça sevilerek oynanan Grand Theft Auto serisinin son oyunu olan Grand Theft Auto 5 (GTA 5) ile bu kulvarda yarışacak olan yapım, genel olarak mafya ve çete savaşları temalı açık dünyası ile dikkat çekmektedir.

Gangster ve Çete Temalı Bir Açık Dünya Yapımı

Watch Dogs Legion yapımı da serinin üçüncü oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Ubisoft markası bünyesinde piyasalara arzı endam edecek olan yapım, 29 Ekim 2020 tarihinde biz oyuncularla buluşacak.

Oyunun geçtiği şehir içerisinde serbest bir şekilde araç sürme konseptini de bünyesinde barındıran yapım, oldukça renkli ve zengin içerikli açık dünyası ile dikkat çekmektedir. Oldukça geniş içerikli karakter seçim ekranı ve başarılı grafikleri ile biz oyuncuları büyük oranda cezbetmekte olan yapım, kendi alanına yepyeni bir soluk getirmek adına 29 Ekim 2020 tarihinde bizlerle buluşmaya hazırlanmaktadır. Ubisoft markasının en önemli kozlarından bir tanesi olan yapıma Steam gibi çeşitli platformlar aracılığıyla sahip olabilmeniz mümkündür.

Cezbedici Oynanış ve Aksiyon Dinamikleri

Oldukça başarılı aksiyon dinamikleri ve cezbedici oynanış ögelerini bünyesinde barındıran Watch Dogs Legion, sektöründe en başarılı yapımlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Ubisoft markasının en önemli kozlarından bir tanesi olarak görülen Legion, çok başarılı açık dünya ögeleri ile kendi sektörüne de yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

29 Ekim 2020 tarihinde biz oyuncularla bir araya gelecek olan yapım, ön siparişe açılmasıyla da tüm oyuncuları oldukça heyecanlandırdı. Steam gibi çeşitli dijital platformlardan sahip olabileceğiniz oyun, hem PC için hem de pek çok farklı konsol için satışa sunulacak. Eğer siz de bu türün yakından takipçileri arasında yer alıyorsanız; söz konusu Legion yapımını ön siparişle edinerek oyunu ilk oynayanlar arasında yer alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar