Dragon Quest XI S: Echoes Of An Elusive Age – Definitive Edition

2017 yılında yayımlanan ve Dragon Quest’in 11. Oyunu olma özelliÄŸi taşıyan ‘Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition’ yayınlandığı günden beri sevilen oyunlar arasında yer almaktadır. Oyun ile birlikte gelen yenilikler, oyun severlerin beÄŸendiÄŸi oyunlar arasında yer almıştır. Gelin, Japonya’da en popüler oyunlar arasında yer alan ‘Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition’ oyunu hakkında biraz konuÅŸalım.

Sürprizlerle Dolu Bir Kahraman Hikâyesi

Çok standart ve normal bir ÅŸekilde baÅŸlayan ‘Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition’, bir krallıkta doÄŸan, ailesi trajik bir ÅŸekilde olaylar yaÅŸayan, daha sonra yaÅŸlı bir adamın çocuÄŸu bulup büyütmesi ile hikâyeye baÅŸlanıyor. Buraya kadar her ÅŸey gayet normal. Fakat daha sonra, çocuk büyüyor ve artık özel yetenekleri keÅŸfediliyor. Hikâye aslında buradan sonra baÅŸlıyor. Çocuk, dünyayı kurtaran bir kahraman olduÄŸunu fark ediyor ve olaylar böyle baÅŸlıyor. Bundan sonra her ÅŸey sürpriz. Çünkü sizi farklı maceralara sürükleyen bir oyun ile karşılaşıyor ve kendinizi oyuna kaptırıyorsunuz. Oyun içerisinde, daha önceki serilerde olduÄŸundan daha fazla yenilik olması da, oyunu oynamasını zevkli ve daha heyecanlı kılıyor. Oyun içerisinde verilen görevler de bir o kadar yerli yerinde. Hem kahramana, hem de yan ekip arkadaÅŸlarına verilen bu görevler hikâye ile tam bir bütünlük saÄŸlıyor.

Oyun Hakkında Genel Yorum

‘Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition’ oyunu, dopdolu ve eÄŸlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Yenilikler, oyun içerisindeki her ÅŸeyi daha etkili kılıyor. Oyun severler için müthiÅŸ heyecanlı bir oyun deneyimi olacak olan ‘Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition’, birçok yönden baÅŸarılı bir oyun. Oyuncu performansı da, oyunun sürüm performansı kadar yüksek olarak seyretmektedir. Aynı zamanda oyunun, birçok cihazda problemsiz bir ÅŸekilde oynanabilmesi ayrı bir artı katmaktadır.

Ä°lgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeÄŸenenlerBeÄŸen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar