Çarşamba, Nisan 24, 2024

Football Manager’da Kendi Kulübünü Kuracakların Yeniden Diriltebileceği 5 Efsane Takım

Şüphesiz ki menajerlik oyunları arasında Football Manager oyununun bambaşka bir yeri var. Eğer siz de bir Football Manager fanıysanız, bu oyunda dirilterek tekrar bir efsane haline getirebileceğiniz takımlar var. Bu takımlar arasından özellikle 5 tanesi öne çıkıyor.

Football Manager’da Diriltebilecek Takımlar

İşte karşınızda football manager’da kendi kulübünü kuracakların yeniden diriltebileceği 5 efsane takım:

  • Celtic Belfast – Kuzey İrlanda
  • San Marino Calcio – İtalya
  • Fordingbridge Turks – İngiltere
  • İzmirspor – Türkiye
  • Dalian Shide – Çin

Bu 5 takımdan herhangi birini tercih ederek harika bir teknik direktörlük kariyeri sürdürebilirsiniz.

Celtic Belfast

İşçi sınıfı ve katoliklerin takımı olarak bilinen Celtic Belfast, yeşil beyaz formasıyla, kraliçe yanlısı bir takım olarak karşımıza çıkıyor. Herhangi bir Britanya liginde oynamayı seviyorsanız, Celtic Belfast ile harika bir kariyer yapabilirsiniz.

San Marino Calcio

Bu takım İtalya Serie D’de yer alması sebebiyle oyunun bazı sürümlerinde karşınıza çıkmayabilir. Kulüp San Marino’da yer almaktadır ve altyapısında da San Marinolu futbolcular bulunur. San Marino Calcio takımını yönetirken, bir yandan da San Marino milli takımının teknik direktörlük görevini yapabilirsiniz.

Fordingbridge Turks

Fordingbridge Turks, dünyanın en eski 6. futbol takımı olarak tarihe geçmiştir. Kulübün tarihinde FA Cup’ın öncüsü olan Basingstoke Kupası bulunmaktadır. Bu takım her ne kadar oyunda bulunmasa da, internet üzerinde logosunu bularak bu takımı yeni baştan yaratabilirsiniz.

İzmirspor

Her ne son dönemde Bölgesel Amatör Lig’de oynasa ve oyunda yer almasa da, İzmirspor Türk futbol tarihinin en köklü kulüplerinden. Süper Lig’de en çok oynayan takımlardan biri olan İzmirspor, şu anki kötü gidişatını durduramıyor. Aynı zamanda İzmirspor Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olan Metin Oktay’ın da ilk takımı.

Dalian Shide

Dalian Shide zamanında Çin Ligi’nde üst üste şampiyonluklar kazanan bir takım olsa da, zaman içinde başka bir kulüp tarafından satın alması sebebiyle yok olup gitti. Eğer bir efsaneyi canlandırmak isterseniz, bu takımı tercih edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar