Perşembe, Nisan 25, 2024

Halo Infinite’in Çok Oyunculu Modu

Halo Infinite adlı oyununun, 2021 yılının sonbahar aylarında çıkacağı bildirilmişti. Aynı açıklamada ise kullanıcılar, halo ınfinite’in çok oyunculu modu seçeneğini ücretsiz olarak kullanabileceklerini öğrenmişlerdi. Bu anlamda, oyunun birçok yeniliği ve tasarımı yanında çok oyunculu modun da ücretsiz olması Halo Infinite severleri mutlu etmişti. Halo Infinite’in çok oyunculu modunu, dört gözle bekleyen kullanıcılar, oyunun nasıl yeniliklerle geleceğini de merak içinde beklemekte.

Halo Infinite Ne Zaman Çıkacak?

Halo Infinite oyununun Microsoft’a bağlı olduğu biliniyor. Microsoft’un oyun stüdyolarından olan 343 Industries, Halo Infinite oyununu aslında Xbox’ın Series X lansmanına kadar yetiştirmeyi düşünmüşlerdi. Fakat oyun zamanında yetiştirilemediği için lansman oyunlarından olamamıştı. Bu anlamda, geçen Ağustos ayında yapılan açıklamalarla 2021 yılının Sonbahar aylarında kullanıcılara sunulacağı planlanan Halo Infinite oyunu, bu anlamda büyük bir merakla beklenmektedir. Halo serisi de aynı zamanda 2021 yılının Kasım ayının 15’inde 20. Yıldönümünü kutlamak için hazırlanıyor. Bu da ‘Halo Infinite oyununun 15 Kasım 2021’de sunulabilir mi?’ sorularını akıllara getiriyor.

Halo Infinite’in Çok Oyunculu Modu ‘Ücretsiz’

343 Industries’in yaptığı açıklama ile kullanıcılar, halo ınfinite’in çok oyunculu modu seçeneğinin ücretsiz olacağını öğrenmişlerdi. Buna bir hayli sevinen Halo severler, oyunun kendi ile getireceği diğer yenilikleri de dört gözle beklemekteler. Halo Infinite, geçen yaz başlarında 9 dakikalık bir deneme videosu ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Xbox Games Showcase’de yayınlanan bu videoda, oyunu deneme fırsatı bulan kullanıcılar grafiklerin yetersiz olduğunu ve pek kullanışlı olmadığını da dile getirmişlerdi.

Bununla birlikte oyunun yetiştirilememe nedeni de aslında bu grafik düzenlemeleri olduğu düşünülüyor. Bu nedenle de 343 Industries, oyunla ilgili açıklama yaparken, grafiklerin de düzenlendiğini ve gelişmelere tabi tutulduğunu açıklamaları ile dile getirmişti. Aslında 343 Industries’in grafiksel kısımda yetersizliklerin bulunduğunu bildiğini ve grafik ve sanat ekibinin hala üzerinde çalıştığını, buna rağmen oyunun bir oynanış videosunu yapma gereği duyduklarını da dile getirmişti. Bununla birlikte oyundaki yetersizliklerin 2021 yılının Sonbahar’ına kadar düzeltileceği ve geliştirmelerin göz dolduracağı bir oyun, kullanıcılar tarafından sabırla beklenmeye başladı.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar