The Pathless Oyun İncelemesi

Bir video oyunu olarak bilinen The Pathless her ne kadar Playstation 5 olarak karşımıza çıksa da pek çok platformlarda da adından sıkça söz eder.

Playstation 5 dışında oyunun oynanabildiği yerler şu şekilde sıralanabilir;

  • PC üzerinden
  • Mac üzerinden
  • PS4 üzerinden
  • İOS üzerinden

Oyunun ana teması, değişik grafik tarzları ve hızlı oynama biçimi ile dikkatleri üzerine toplayan bir oyun olarak karşımıza çıkar.

Oyunun İçeriği

The pathless oyunu içerik olarak çoğunlukla aksiyon ile macera türlerini içeren bir oyundur. Bu oyunun mucidi olarak karşımıza çıkan Giant Squid firması aynı zamanda daha önceden Abzu adı verilen oyun da imzasını taşır. Zaten the pathless oyun incelemesi yapıldığı zaman bu oyunun tasarımlarının ve görsellerinin Abzu oyunu ile benzerlik gösteren tarafları ile karşılaşılabilir. Oyunun ana karakterlerine bakılacak olursa bir avcı karşımıza çıkacaktır. Bu avcı usta bir avcı olmakla beraber aynı zamanda kendi soyunun son üyesi olarak bilinir.

Oyuna avcı olarak giriliyor ve fantastik özelliklere sahip olan bir adada avcı olarak oyuna devam ediliyor. Avcı bu adada ruhlar ile dünyadaki yaşamı birleştirmeyi amaçlıyor. Tüm bunlar olurken bir taraftan da üç göze sahip bir Godslayer oyuna dahil oluyor ve avcının onu öldürmesi gerekiyor. Ancak bu canavarı öldürmeye çalışmış diğer usta avcıların hiçbirinin başarılı olduğu görülmemiştir. Bu nedenle bu varlığı alt etmek oldukça zor bir görev olarak sizi bekliyor olacaktır.

Oyunun Tasarımı ve Görselliği

Oyunun tasarımı ve görselliği diğer benzer oyunlarda olduğu gibi oldukça iyi ve yaratıcı bir şekilde tasarlanmış olup kaliteli içeriği ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Aynı şekilde oyun ses efektleri ve müziklerine baktığımız zaman da aynı kaliteyi yakalamak mümkün oluyor.

Oyunun temasın bakıldığı zaman ise daha çok kıyamet teması işlenmiş gibi gözükse de dikkatli incelendiği takdirde oldukça sessiz bir dünya ile karşılaşılacaktır. Aksiyon ve macera temasına sahip bu oyunda aslında macera bir tık daha ön planda tutulmuştur. Ayrıca bu oyunu diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliği de kaybetmek diye bir seçeneğin olmayışıdır. Oyun, mecazi olarak yer alan engellerin etrafından dolaşıp kazanmak için çeşitli yollar bulmayı amaçlamıştır.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar