The Lion’s Song Ücretsiz Oldu!

The Lion’s Song ücretsiz oldu. 20 Mayıs 2021 tarihine kadar olan bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Epic Games üzerinden ücretsiz bir şekilde hesabınıza ekleyebilirsiniz. Daha sonra süresiz bir şekilde hesabınızda kalacaktır ve istediğiniz zaman indirebilirsiniz.

The Lion’s Song Ücretsiz – Kısa Süreli Ücretsiz Oldu!

Bugün Epic Games ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. 1 adet oyun ücretsiz olmuş durumda. Oyunu 20 Mayıs 2021 tarihine kadar hesabınıza eklediğiniz takdirde süresiz bir şekilde sizin oluyor. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Diğer oyunlar hakkında bilgilere “Kısa Süresi Ücretsiz” kategorimiz üzerinden takip edebilirsiniz. Şimdi gelelim bu hafta hangi oyunlar ücretsiz oldu. Bugün The Lion’s Song oyunu ücretsiz oldu. Oyunun toplam değeri 13 TL değerinde. Oyunu nasıl ücretsiz alabileceğinizi aşağıda bulabilirsiniz.

The Lion’s Song Nasıl Ücretsiz Alabilirim?

The Lion’s Song oyununa ücretsiz sahip olmak oldukça basit. İlk olarak buraya tıklayarak Epic Games sitesine ulaşacaksınız. Sağ üstten siteye üyelik bilgileriniz ile giriş yapın. Ardından The Lion’s Song oyununun Epic Games sayfasına gidin. Linke aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sağ altta bulunan yükle butonuna basın. İlgili sayfaları onaylayın. Ardından oyun hesabınıza eklenecektir. Süresiz bir şekilde hesabınızda duracaktır.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar