Red Dead Redemption 2 İnceleme

Red Dead Redemption 2 İnceleme

Rockstar Games’in ilgi çeken oyunları arasında bulunan Red Dead Redemption 2, her yönüyle muhteşem bir halde kendini gösteriyor. Açık dünya oyunlarında oldukça başarılı olan Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 ile de bunu bir kez daha kanıtlıyor. Rockstar Games’in en iyi oyunlarından olmasının yanı sıra görüntüsüyle de dikkat çekiyor. Detaylı animasyonlarının yanı sıra tatmin edecek silahlar ve kaliteli bir hikayeye sahip olarak da öne çıkıyor.

Red Dead Redemption 2 oyunu içerisinde Van der Linde Çetesi’nin hikayesi oldukça etkili bir halde bulunuyor. Sürprizleriyle de dikkat çeken bu oyunda Rockstar Games farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Red Dead Redemption 2 içerisinde parçalar, hikayeler, karakterler, animasyonlar, müzik ve oyun kalitesi her zaman üst seviyelerde ortaya çıkarak oyun deneyimini benzersiz bir yapıya taşımayı başarıyor.

Red Dead Redemption 2 Hikayesi

Red Dead Redemption 2 içerisinde ilk oyuna göre 12 yıl öncesi işleniyor. Van der Linde çetesi ilk oyunda Blackwater kasabasında başarısız bir soyguna dahil olmuş ve peşlerine birçok adam takılmıştı. Dutch ve Arthur Morgan bu oyun içerisinde de vahşi batının zorlu koşullarıyla mücadele etmek durumunda kalacak. İkili ilişkilerin de başarılı bir biçimde işlendiği bu yapım genelinde yansıyor. 23 üyeden oluşan çete içindeki hesaplaşmalar ve sorgulamalar hali de ideal bir şekilde yansıyor.

Red Dead Redemption 2 oyununda da oldukça ideal bir çete lideri olan Arthur Morgan öne çıkıyor. Oyunda her bir detay iyi bir incelikle işlendiğinden ötürü de oyuncuların kendini onun yerine koyması kaçınılmaz bir hal alıyor.

Red Dead Redemption 2 Oynanışı

Red Dead Redemption 2 oyunu 93 GB olmakla beraber en az 50 saat boyunca oynanabilecek gibi görünüyor. Yan görevlerin uzunluğu da bu sürenin daha da artmasının temel nedenleri arasında olacaktır. Sadece yan görevlerle bile keyifli bir zaman geçirme imkanı Red Dead Redemption 2 oyunuyla ortaya çıkıyor. Kelle avcısı olmak ya da tren soymak gibi faaliyetlerde bulunmak mümkün hale geliyor.

İlgili Makaleler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar