Marvel Avengers Evreninden Yeni Bir Oyun Geliyor! Ne Zaman?

Avengers serisinin son filmi olan Endgame’in ardından bomba gibi bir oyun piyasalara girmeye hazırlanıyor: Marvel’s Avengers. Uzun bir süre boyunca beklenmiÅŸ olan bu oyun, E3 fuarında gösterildi ve oynanış videosu ile de tanıtıldı, peki Marvel’s Avengers’ın çıkış tarihi ne zaman?

Marvel’s Avengers oyunu PS4, Xbox One, PC ve Stadia platformlarında satışa çıkmasının açıklanan tarih de 15 Mayıs 2020. Beklenen oyunda Captain America, Black Widow, Thor, Hulk ve Iron Man gibi karakterleri kontrol edebileceÄŸiz. Bunun yanı sıra bir ekip olarak oynanabilen bir modu da bulunuyor; 4 kiÅŸiden oluÅŸabilen takımlar ile çok büyük bir felaketin ardından dünyayı birbirinden tehlikeli tehditlerden kurtarmaya baÅŸlayacağız. Fazlasıyla heyecan dolu olan bu senaryosu ile bu oyun Marvel Sinematik Evreni’nin hayranlarına çok iyi gelecek.

MARVEL AVENGERS SINGLEPLAYER VE DÖRT OYUNCU ÖZELLİĞİ

Marvel’s Avengers’da tek BİR oyuncu ve co-op için tasarlanmış olan birbirinden farklı ve ayrı görevler yer alacak. Bunun yanı sıra oldukça kapsamlı bir şekilde, bir çok oyuncu ile de oynanma özelliğini bulunacak. Oyunda;

  • OlaÄŸanüstü yetenekler konusunda usta ol,
  • Gittikçe büyüyen kahraman kadrosunu kiÅŸiselleÅŸtir,
  • Dört oyuncuya kadar oluÅŸturulabilen takımlar yarat,
  • Dünyayı gitgide artmaya baÅŸlayan tehditlere karşı koru.

MARVEL’S AVENGERS’I KİMLER GELİŞTİRDİ?

Tomb Raider’in da yaratıcısı olarak tanıdığımız Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Crystal Northwest ve Nexxes Software geliştirici kadroda yerlerini alıyorlar. Oyun tanıtımından sonra içerik ve çok oyunculu için oldukça geniş ve büyük planların olduğu durumu da göz önüne alınmalı.

MARVEL’S AVENGERS NE TÜR BİR OYUN OLACAK?

Oyunun bir tek kişilik oyun ve birkaç kişilik aksiyon-macera oyunu olarak karşımıza çıkacağı belli bir durum. Bunun yanı sıra kahramanlarımızı oyunun tarzına uygun olacak şekilde kişiselleştirebilir ve de güçlerini de birleştirebilme şansına sahibiz. Ayrıca dünya üzerindeki en güçlü kahramanı yaratabilmek adına da güçlü yetenekleri ve yeni ekipman kilitlerini de açmamız gerekiyor. Sürekli tehdit altında bulunan ve daima büyümekte olan bir dünyadan bahsetmeyi de unutmamak gerek.

Ä°lgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeÄŸenenlerBeÄŸen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar