Epic Games Haftaya Ücretsiz Yapacağı Oyunu Açıkladı

Epic Games her hafta kısa süreliğine ücretsiz yaptığı oyunlar ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmış durumda. Platform, önümüzdeki haftaya yine oldukça sevilen bir oyunu ücretsiz olarak kullanıma sunacak. Oyun severler Epic Games sayesinde bu hafta Pikuniku oyununa ücretsiz olarak erişim imkânı bulacaklar.

Bu hafta üyelerine RollerCoaster Tycoon 3: Comlete Edition oyununu ücretsiz olarak sunmuş olan platform, haftaya ücretsiz olarak sunacağı oyunu ve detaylarını duyurdu. 1 Ekim ila 8 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak erişime açılacak olan Pikuniku oldukça eğlenceli ve oyunseverler tarafından büyük bir hayranlığa sahip. Oyun, şu an Steam’de 22 TL’den satılıyor. Oyun, bulmaca, keşif tabanlı oyunlar sevenleri oldukça memnun edecek nitelikte bulunuyor.

Pikuniku Hakkında

Pikuniku, Sectordub tarafından geliştirilmiş ve Devolver Dijital tarafından yayınlanmıştı. Oyun karşımıza 2020 yılında çıkmıştı. Steam’daki incelemelerde Çok Olumlu almış bulunuyor. Oyun, her şeyin çok da mutlu olmadığı ama buna rağmen son derece garip ve eğlenceli olduğu bir dünyada işleniyor. Bulmaca, keşif türüne sahip olan oyunda oyun severleri oldukça geniş bir kadro bekliyor. Oyunda yer alan karakterlerin her birisi son derece tuhaflar. Zorlukların üstesinden gelmeniz gerekiyor ve bunun için mücadele veriyorsunuz. Bölünmüş ekran özelliği de bulunuyor. Bu sayede arkadaşlarınızla birlikte de Pikuniku oynayabiliyorsunuz.

Pikuniku son derece eğlenceli bir oyun ve deneyimleyenler genel olarak hem eğlenceli vakit geçiriyorlar hem de maceralara atılıyorlar. Bununla birlikte oyunun Türkçe dil desteğinin olmadığını hatırlatmakta fayda var.

Pikuniku Sistem Gereksinimleri

Pikuniku oyunu için önerilen minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • İşletim Sistemi: Windows 7,8.1,10 x86 / x64,
  • İşlemci: Intel Core2 Duo veya eşdeğeri,
  • Ekran Kartı Özelliği: GeForce 9600 GT (512 MB) / Intel HD Graphics 2500,
  • Bellek: 2 GB RAM,
  • Depolama: 300 boş alan,
  • Oyun kumandası önerilmektedir.

Epic Games her ne kadar haftaya ücretsiz yapacağı tek oyun olarak Pikuniku’yu duyurmuş olsa da bazı haftalar sürprizler yaptığını da gördük. Bu yüzden daha fazla oyunu da bedava yapabilir.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar