Assassin’s Creed Valhalla İncelemesi

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Assassin’s Creed Valhalla, oldukça büyük ses getirmiş ve serinin son oyunu olarak birçok oyuncunun dikkatini çekmişti. Hem hikayesi, hem oynanışı, hem de yeni grafikleri ile adından söz ettiren oyun, oyunculara sunduğu yeni özellikler ile de büyük beğeni toplamış ve toplamaya devam etmektedir.

Oyun hakkında en çok merak edilenlerden biriyse Assassin’s Creed Valhalla incelemesi olmuş, oyunu satın almak isteyenler inceleme yazılarını detaylı şekilde inceler hale gelmişti. Bununla beraber birçok inceleme yazısı ve beraberinde videosu da sosyal alemde kendine yer buldu. Hala oldukça popüler olan bu inceleme videoları ve yazıları, sadece oyunu satın almak isteyenler tarafından değil, oyunun içeriklerini merak edenler tarafından da takip ediliyor.

Oyun Hikayesi ve Giriş

Konu olarak vikingleri baz alan ve diğer Assassin’s Creed oyunları gibi geçmişte geçen Assassin’s Creed Valhalla, birçok ana görev ve yan görev içeriyor. Sabit bir hikayeye sahip olan oyun, sahip olduğu yan görevler ile de çok daha eğlenceli zaman geçirmeye ve hikayenin daha keyifli hale gelmesine olanak tanıyor.

Oyun girişi ise, 2020 serisi oyunların birçoğundaki gibi oldukça kompleks bir halde. Yani oyun başlangıcında birçok değişken ayarlanabiliyor, karakter özelleştirilebiliyor ve birçok farklı ayar yapılabiliyor. Bu da oyunun kişileştirilmesi ve çok daha keyifli bir hale gelmesi anlamına geliyor.

Assassin’s Creed Valhalla Platformlar

Önceki Assassin’s Creed oyunları gibi birçok farklı platform üzerinde oynanabilen bu oyun, en çok bilgisayarlar aracılığıyla oynanıyor.

Oyunun diğer platformları ise şu şekilde;

  • Playstation 4-5,
  • Xbox X ve S serisi,
  • Xbox One,

Bu platformlar ile oyun, Google Stadia üzerinden de oynanabiliyor.

Yeni Yetenek Ağacı ve Çok Daha Fazlası

Oldukça büyük ve geniş bir yetenek ağacının eklendiği oyunda, karakter tamamen özelleştirilebiliyor ve geliştirilebiliyor. Bu sayede düşmanlarla mücadele esnasında oyun çok daha keyifli bir hal alıyor ve özelleştirmelerin verdiği değişiklik büyük oranda hissediliyor.

Ayrıca oyunda yetenek ağacı ile birlikte birçok farklı yenilik de bulunuyor. Bu yeniliklerin en çok dikkat çekeniyse, diğer Assassin’s Creed oyunlarından tamamen farklı olan oyun dinamikleridir.

İlgili Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal Medya

98BeğenenlerBeğen
1TakipçilerTakip Et
14TakipçilerTakip Et

Son Yazılar